nuffnang ads

ads sense

Rabu, 2 Februari 2011

3days to Go!!!

Tinggal lagi tiga hari je sebelum aku bertemu dengan tok kadi...Lagi tiga hari jugak la aku boleh bersuka ria sebelum mendapat gelaran "MEM" atau dengan kata yang manis isteri mithali Mr. Y...

Mau update cepat-cepat pasal aktiviti sepanjang minggu nie. Yup preparation yang telah aku siapkan.. Dah tiga malam, aku tido tak lena..Dok pikirkan pasal my preparation la. Panic dah menyerang diri nie. Mama plak dok cakap jangan risau hanya nikah je bukan kenduri kawin..Kalau kenduri kawin nak panic depa tak risau..

Oh ya, lima hari lepas aku dah pie ambik baju. Dan aku suka sangat akan baju yang ah fong jahit. Paling suka akan manik-manik yang disusun tuh...Later aku update kay...Kena buat suprise laa..hehehhe Pasal hantaran plak, La nie tengah touch-up sikit-sikit my hantaran. Jumaat baru nak susun barang-barang atas dulang. Yep i know agak last minute nak buat kan. Agak sedih mak teh tak dapat nak balik. Sebab ana baru lepas bersalin. Tak pa, mak teh dah tolong banyak siapkan bunga-bunga for my hantaran. Yang penting mak teh kena jaga ana (her daughter) tuh. Oh ya, ana dapat baby boy and he's so cute...Dan montok..Comey sangat-sangat... Hehehehe

Semalam jugak, aku dah ke klinik gigi..Pie putihkan gigi..Hehehe, haa laa nanti nak senyum lebaq tup-tup gigi kuning mau spoil all the Guest Mood...Terutama Mr. Y...hnehehhehehe...

Apa lagi nak update..Hmmm rasanya yang tuh je kot dulu..Insyallah lepas my wedding aku akan try to update as soon as possible.

Oh ya, Besok lepas subuh, baru aku akan mulakan perjalanan pulang ke kampung. Plan nak balik tadi pukul 4petang tapi sebab ramai nak balik sekali (dekat 6orang)  so terpaksalah kena ikut plan orang lain.. Doakan yang terbaik untuk aku kay. Hope everythings goes smoothly. Amin..

1 ulasan:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

safe journey nana
moga everything yg d plan jadik nyata..welcome to my club *__*

nuffnang