nuffnang ads

ads sense

Selasa, 1 Mac 2011

Pre-Wedding

Kalau sapa perasan, aku jaranh boh gambar aku dengan Mr. Y.. Bukan apa, kami dua mana banyak gambar bersama. Ramai jugak soalkan kami..Ish kami dua nie tak teringin ka nak gambar sama-sama. Apa orang kata momment bersama..Haa molek kan ayat tuh...

So, last week aku dah plan ngan my friend zura. Nak capture our Pre-Wedding. And guess what, aku plan sampai sehari sebelum hari yang dinanti-nantikan aku baru bagitau kat Mr. Y that kami akan pergi photoshoot untuk Pre-Wedding kami dua..

Bukan aku sengaja tak mau bagitau kat Mr. Y. Tapi memang terpaksa "menipu sunat" sebab Mr. Y nie payah nak posing depan camera. Jujur aku cakap. Dia memang tak boleh jadi model langsung..(Haipp kutuk suami sendiri nampak).

So, last sunday aku + Mr. Y dan zura + pasangannya, telah ke destinasi yang diminta oleh our photographer (plus) kawan kolej kami dulu, apit.  Dan, yang best dia dah janji dengan kami nak turunkan satu team untuk capture moment kami..Wah, sayunya dengar. So, tunggu je laa entry dari aku tentang pengalaman kami buat photoshoot. Totally awesome laa..

Dari kiri : Madie, Faiz, Zura, Aku, Mr. Y, Acai dan Apit

nota kecil : Yang bestnya, ada cakap kat aku nie bukannya Pre-Wedding sebab aku dah nikah. Tapi kira kak su memang back-ing aku and she said that Pre-Wedding tak kira dah kawin or not yang penting perut tak boyot lagi kan..Hehehe (thanks kak su).

4 ulasan:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

berbuih jelez aku dengaq
sebab zaman aku kawen x der pre wedding bagai ni...uwaaaa
nak request for 8th anniversary la nanty hikhik...owh ni la yg si zura citer p shoot gmbq pre wedding tue...cepat upload nanty oke :-p

NanAFarhanA berkata...

tengah tunggu gambar...ramai laa nie p shoot utk family...alah ang dah ada SLR bleh laa buat sendiri lagi best..hehehe

Imparfait Saint berkata...

berapa your fren charge. ingat nak cari for aqiqah

NanAFarhanA berkata...

ana : bleh...nana ada a few friends yang buat photoshoot...nanti nana tanya kat diaorg...

nuffnang