nuffnang ads

ads sense

Isnin, 29 November 2010

Pedulikan apa orang kata!!!

Aku dah tekad, tak dak dah pandang-pandang belakang....Kali ini aku betul-betul mahukan ini...Slalu kena kutuk dek kak su sebab dok berangan nak sangat SLR..Last-last abg ipar aku dah miliki DUA terus SLR..Satu D90 satu lagi D300. Mak datuk!! nie memang menguji tahap ke-egooan aku..Parah la nampak gayanya. Dah tahap PRO lepas nie...

Okay, fine aku dah tak sanggup nak kedekut, ah perdulikan apa yang orang kata. Perdulikan hal aku nak makan makanan mewah lepas nie, yang penting aku harus miliki kekasih baru iaitu sang teruna idaman hati aku nie.. Ah, ikat perut tak pa boleh diet dengan lebih pantas dah bleh target untuk my ideal weight... Okay, perdulikan hati Mr. Y, dia tak kan cemburu tahap dewa sama aku, sebab kini dia sudah sibuk akan kekasih barunya (Jangan fikir bukan-bukan okay...kekasih barunya adalah kerja baru).

Orang cakap kenapa kita perlu adanya kamera SLR ini... Ini kerana (anda dikehendaki isi tempat kosong.....)
 
 atas bantuan encik google, boleh aku tatapi wajah sang teruna idaman hati kalbuku..Ohh sayang!!!


full stop!!!

2 ulasan:

♥L@dy @yU♥ berkata...

nih dslr aku pakai la nih
kalo kat jpn owg panggey kiss x4

NanAFarhanA berkata...

murah ke??? kat sini mak aih arga smakin hari melonjak2..tak pernah turun...mau pening kepala den.

nuffnang