nuffnang ads

ads sense

Isnin, 21 Februari 2011

Need Your Help!!!


source from mr. Google
 picture : From Sarah

Nak tanya, kat mana bleh dapat benda yang centre tuh.. Sebab mama mintak suruh carik decoration untuk bilik pengantin aku nanti. Sebab mama cakap nampak plak kat dinding. Aku terus terbayang benda alah nie. So people, aku perlukan bantuan anda semua. Kalau tau mana-mana website yang ajar cara-cara untuk buat benda tuh. Atau ada website yang sewakan benda nie ke. Really need your help. Thank You.

1 ulasan:

ummi Tia Zahraa berkata...

babe,

ada bingkai macam pelamin aku dulu tu ada jual kat ikea. aku pernah nampak. try la usha kat sana. :)

if nak sewa pun boleh kat tempat pelamin aku dulu. ko google aje arjuna cipta. rasa2 ada tau diaorang sewa kan.

All the best! :)

nuffnang