nuffnang ads

ads sense

Rabu, 29 Ogos 2012

Frust menonggek lebih teruk dari putus cinta...

Punah hati nie bila En. Y bagitahu bad news semalam.. ayooo, bad news which everything dalam phone dia tetiba missing..

Yup including semua gambar adam masa new born sampai besar.. ye, gambar masa mak buyong nak bersalin sampai laa dia membesar..waaa, nak nagis mak..

Dulu orang suruh copy masuk computer as usual laa laki aku ayat biasa alah nanti laa orang cuci terus.. haa ambek kaw bila jadi mcm nie alasan yang buat mak angin alah nak buat cam mana dah jadi kita redha je laa..

Memang anginkan bila dengar ayat mcm tuh kan..

Padan jugak muka aku sebab malam sebelum tuh aku nak bluetooth a few gambar dari phone En. Y! Tapi atas sebab setan menghasut supaya tidor lebih penting (kira malas laa). So bila jadi mcm nie nak blame sapa??

So, ingatkan nak share a few video tapi tak kesampaian...waaaa...

Pengajaran buat kami dua.. lepas nie kena buat backup semua data..huk huk huk...

2 ulasan:

FiraHamzah berkata...

alahaiiii frust nyerrr gambar2 ilang..benda yang paling aku takut if handphone bermasalah adalah kehilangan gambar. huhu..
takper2 belum terlambat utk amik gambar2 adam masa kecik lagi & nasib baik la dah masukkan skit dlm FB and blog ek.

NanAFarhanA berkata...

Memang frust..ingatkan nak p cuci gambar2 tuh, alih2 haiyaa...jadi mcm nie plak...

nuffnang