nuffnang ads

ads sense

Rabu, 24 November 2010

Alhamdulilah, rezeki bulan nie bertambah-tambah...Aku baru saja mendapat berita dimana one of my client nak beli artwork aku.. Aku berterima kasih buat salah sorang officemate aku yang banyak tolong aku. Kira tanpa dia aku tak de perolehi kerja-kerja luar (freelance). Terima kasih banyak-banyak ye (ermmm nak beli apa ekk kat dia??...tengok la kalau jadi gie indonesia aku akan belikan sesuatu kat dia. tapi dalam perancangan lagi tuh.)

Dan yang bestnya aku selain dari tuh, aku jugak dapat big project for KLIMS..kira client nie nak join KLIM dan dia mintak aku create banner (almost 4banner plus 1 bunting). Bunting tuh aku cuma perlu translate ke bahasa malaysia.

So buat saving account aku, kini aku dapat tunaikan hajat kamu agar aku dapat menyimpan didalam akaun simpanan ASB demi masa depan aku kan..

 nota kecil : insyallah kalau tak de aral melintang aku nak kongsi cerita pasal baju pengantin plak..auchhh...

2 ulasan:

♥L@dy @yU♥ berkata...

bila date ang nikah nana?

NanAFarhanA berkata...

insyallah bulan dua nie..tapi reseption bulan tiga..kalau ang ada kat malaysia jemput laa...tak pun nanti aku pos kan kad...

nuffnang