nuffnang ads

ads sense

Khamis, 30 Disember 2010

ANNOUCEMENT...

Tadi call mama, asking bout apa lagi nak prepared..mama cakap don't worry bout that...as usual orang tua-tuanya ayat "uihh lambat lagi ur reception.."

Dan yang memgembaqkan jiwa dan raga aku...Mama mintak aku postponekan perkahwinan aku...Hukk...tak..tak lama postponenya.. Tapi dipostpone ke 5th Febuari..Alah sehari je, mama cakap laa...

Agak memgempaqkan semua orang jugak laa but everybody has agreed bout the news..Aku okay je..but tak bagitau plak kat Mr. Y lagi kesian plak kat dia kempunan laa nak kawin ngan aku..hehehe..Harap-harap tok kadi tak kisah pasal tarikh and izinkan tarikh ditukar..

Alasan kenapa tarikh ditukar? On 2nd Feb mama ada check-up. So sebab takut tak dan nak buat preparation untuk kemas rumah. Mama mintak dipost-ponekan laa...Tak pa mama, it's okay tak laa nanti pengantin darah gemuruh..Kalau jumaat mesti ramai orang ye laa planning nak buat after semayang jumaatkan. Sure Mr. Y punya darah naik up side down punya..hheheehe...

So dengan itu, di-umumkan my Nikah has been postpone to 5th Feb 2011...

p/s : uihhh kempunanlaahh aku nak kawin on Friday..choii gatai..hehehe

3 ulasan:

ummi Tia Zahraa berkata...

hahaha..nak tunggu aku gak tanyer kabar..mencikk aku!!

wey, ko nikah raya cina ek? ok la, InsyaAllah, kalu ko jemput (heheh) aku pergi la, cuti panjang tuu..nnti aku plann baikk punyer..kang jadi mcm ko tunang arituh, merajuk bertahun2 pulak ko tu..hahaa

nanti tlg aku book hotel :D

NanAFarhanA berkata...

aku tau ko akan bacanya blog aku [plus] update pasal aku punya ..hahahaha..aku nikah dulu bulan seterusnya baru reception..insyallah 18th mac sanding (malam) and 19thmac reception...kalau nak jemut tunggu kad keluar baru akan dihantar ke rumah kelak...

ummi Tia Zahraa berkata...

weii ape kes nikah lain, reception lain nih..hurmm..jauh tuh..alorr setaqqq!!
takper2 yg paling utama time ko nikah tuh. time ko sanding, anak aku genap setahun! tu tak sure cmne lagi..

kasik lepas ko nikah aje dulu..hehee..

ada ape2 nak kasik tolong/teman bgtau la, aku dah roger erni, memanjang la minah tuh bz..parah!

take care babe, tgh darah manis nih.. :)

nuffnang