nuffnang ads

ads sense

Rabu, 29 Disember 2010

Nikah + Reception MUA

Alhamdulilah, i've just booking for the Nikah, Sanding and Reception MUA. I've still choosing the same MUA masa engagement day aku ari tuh.. Alasan : sebab semua memuji akan make-up pada hari pertunangan aku. Dan paling mustahak of coz my betterhalf (Mr. Y). Dia pun dok beriya-iya suruh kekalkan MUA (abg zahrin) yang sama.

Kisah : Oh ya, sebelum tuh dia pernah make-upkan kak su for her wedding dulu. And she's recommed him for me. Tuh pasal dah jatuh cinta ngan sentuhan abg zahrin nie...Mengada kan..

Dan aku pun senang dengan abg zahrin (MUA) nie.. Peramah dan senang nak bawak berbincang. Plus, harga pun the best yang dia bagi..Murah dari yang lain...Sorry la,  tak de blog / website. But yang bleh aku bagitau pasal kedai , kedai dia memang senang nak carik. Berdepan dengan medan selera PKNK. Alamak sorry sayang aku lupa nama taman apa ntah kat situ..hehehe.


picture taken by my official photographer..Hehehe..

3 ulasan:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

eee beshnyer menghitung hary nak nikah...aku dah rasa 7 thn lepas...congratz nana...i wish i can be there u for :(

ummi Tia Zahraa berkata...

nananaaaaaa!!
ko nak kawen dah ek?? hehe, bestnyerr... :)

weyy, lama giler tak jumpa ko..huhuhu, ko merajuk ek lagi dengan aku? :P

sorry la babe, nih sempena ko nak kawen nih, toksah la merajuk2..hehe

dah settle ke semua? nak aku tlg ape2 tak??

NanAFarhanA berkata...

ummi tia a.k.a fira : bodoh ko..baru nak msg ekk..choii...alhamdulilah semuanya okay...tak dak apa nak worrey..cuma worrey ko x dtg jaa nanti..:p

rose : tinggal sebulan lebih je nie..dup dap dup dap gak laa...tak pa nanti aku cuba buat secara live using webcame (wahh gila gempaq dak..hehe)

nuffnang