nuffnang ads

ads sense

Isnin, 11 Mac 2013

SAPA KATA BOYS TAK SUKA PINK?

Oh my parah dah anak mama sorang nie..

2minggu, kak su ada pass kan kat aku suruh bawak balik ke kedah a few shoes nor ain ngan laila yang dah tak pakai.

So, time aku agih2kan kasut yang sesuai utk adam. Tetiba, haish ada tangan kecik mencapai 1 of the sandal yang berwarna shocking pink.. dimintanya aku pakaikan kasut tuh kat kaki dia..

Haiya, pada mulanya agak comel la.. tapi bila aku minta dibuka mau melalak dan dia cuba untuk melarikan diri dari aku.. the best part yang tak tahan tuh. Dia rasa macho habis laa pakai kasut pink.  Dah la shocking pink. Siap ada button twitty dannminnie mouse lagi tuh..

At last, nak buat cam naa. Mama adam nie terpaksa meredhakan dan bairkan dia pakai. The best part time nak keluar rumah pun nak juga pakai kasut tuh... haiyaa parah..parah..

Bukan takat adam ja minat kasut tuh. His cousin rafiq pun tergoda pada kasut tuh. Sampai berebut dua2 nak pakai kasut tuh..haiyaaaa, memang parah...

End up, kami terpaksa bagi sorang sebelah pakai.. puas hati dan tak melalak plak.. janji dapat pakai kasut tuh kan...  lantak adam laa.. janji adam bahagia yee... jangan diminta nak pakai baju warna pink sudah..kang tak pasal2 masuk berita front page sorang budak diikat di pokok mempelam gara2 nak pakai baju pink... hahahahha






Yang nie, mama tak salahkan adam. Mak tok ngan mak usu yang suka ikat tocang kat adam... Boleh plak dia melayan... 


1 ulasan:

With Julia berkata...

heheh pandai yer pakai kasut pink si adam....heheh sama lah gan my anak si Qaiser ilman tuh, pantang tgk org pakai baju merah atau pink sah akan jadi tatapan yer x berkelip2...amboiiii :)

nuffnang