nuffnang ads

ads sense

Isnin, 13 Jun 2011

[Review] Post-Wedding Photoshoot

Still remember this entry [sila klik disini].. Yup, masa wedding aku hari tuh, i've just receive those picture from zura (apit gave the picture tu her, masa wedding dia hari tuh). Now, aku baru berkesempatan nak publish those picture..

Meh nak refresh balik kenangan masa aku and Mr. Y pegi photoshoot.

Place : Taman Reaksi Bukit Jalil
Date : 27th Febuary 2011
Time : 10a.m (tapi dapat shoot on 1.00pm gara-gara zura and partner sesat jalan)
Theme : Santai
Photoghapher : Apit, Madi & Din




the photoshoot finish around 5p.m... This is our first time experience doing the photoshoot. Terasa jugak penat, but we totally fun with it. Ketiga-tiga photographer tak banyak kerenah, sanggup layan kerenah kami dua couple...

Bila dapat je gambar nie terus kata wow, baru nampak impak gambaq tuh...Sebelum nie, tak tau how's the picture.Yang aku tau depa kata pose, pose dan pose...Bila terkenang balik memang fun giler laa...

Rasanya lepas nie bila perut agak besar sikit, i'm trying to snap masa pregnant plak laa with Mr. Y..Agak-agak Mr. Y nak tak??? Atau boleh ke aku tahan nak photoshoot dek panas mentari...

3 ulasan:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

yg ang pakai baju tue nice la~

NanAFarhanA berkata...

wow,cepatnya comment...Baju yg mana satu? putih atau pink...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

whiteeeeeee...luv it

nuffnang